Изненада: Барселона цака Реал Мадрид за Килиан Мбапе с 90 милиона?


Изненада: Барселона цака Реал Мадрид за Килиан Мбапе с 90 милиона?
Снимка: Getty Images

4465 0

Младата звезда на ПСЖ Килиан Мбапе може и отдавна да е изявил симпатиите си към Реал Мадрид, но това не пречи на медиите в Испания да смятат, че в крайна сметка той може да се озове и в големия враг на отбора - Барселона!

Авторитетното издание "AS" пише днес, че Жоан Лапорта е готов да предложи умопомрачителен личен бонус на французина, за да го склони да заиграе в Каталуния, вместо в Мадрид. 

Изданието посочва, че става въпрос за 90 милиона евро, които да бъдат изплатени на Мбапе "на ръка". Неговият договор с ПСЖ изтича през лятото на 2022 г. и именно затова няма да е нужно да се плаща трансферна сума.

"AS" твърди още, че президентът на Барселона Жоан Лапорта смята, че на "Бернабеу" не могат да дадат повече от 50 милиона евро на Килиан Мбапе и затова неговият клуб би могъл да се превърне във фаворит за подписа на световния шампион!

Информацията от Испания е доста изненадваща, тъй като не е тайна, че "блаугранас" изпитват много сериозни финансови проблеми в последно време, заради недалновидното управление на Хосеп Мария Бартомеу.

След като се завърна начело на клуба, Жоан Лапорта бе поръчал да бъде изготвен цялостен одит, а резултатите от него станаха ясни съвсем наскоро - в този материал можете да видите колко тежко всъщност е положението на Барселона!

Покрай появата на финансовия одит, един от шефовете на клуба разкри любопитна случка, свързана с две бутилки вино, която перфектно олицетворява управлението на Бартомеу - прочетете я тук.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички