Изключително - предлагат 190 милиона за ас на Барселона


Изключително - предлагат 190 милиона за ас на Барселона
Снимка: Официален сайт на Барселона

2425 0

Невероятно, но факт - френският шампион ПСЖ няма да щади средства и ще извади 190 милиона за прогресиращата звезда на Барселона Неймар.

Според реномираното каталунско издание "El Mundo Deportivo", офертата на столичани е готова отсега, но ще бъде отправена през лятото на 2016 година. Причината за това са правилата на финансовия феърплей и наказанието, което през миналата година отнесе ПСЖ.

Санкцията на парижани приключва през това лято и през следващото собствениците на отбора, чието имущество се изчислява на стотици милиарди евро, ще могат отново да развържат кесията за Неймар.

Сумата от 190 милиона евро е заложена в договора на бразилеца за разтрогване, но двете страни водят преговори за нов контракт. При споразумение между двете страни тази сума ще набъбне до 250 милиона. Според "Mundo Deportivo" обаче от ПСЖ са готови да платят и тази сума, като от самия играч зависи дали ще смени "Камп Ноу" с "Парк де пренс".

В момента най-скъпият трансфер в историята е този на Гарет Бейл в Реал Мадрид, оценен на 98 милиона евро. В Реал твърдят, че първенец продължава да е Роналдо със своите 93 милиона.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички