Луис Енрике си пожела бомбастичен трансфер


Луис Енрике си пожела бомбастичен трансфер
Снимка: Getty Images/Guliver

2654 0

Бомбата, която ще падне в Барселона, си има име и фамилия: Арда Туран. Играчът на Атлетико Мадрид е №1 в списъка с трансферните цели на Барса, по изричното настояване на треньора Луис Енрике.

Настоящият президент на каталунския клуб Хосе Мария Бартомеу е обещал, че ще задвижи нещата по привличането на турския национал, ако спечели изборите, пише Mundo Deportivo.

Според информациите Енрике е открил иделаният футболист, който съчетава борбен дух, отлични индивидуални умения и опит в Примера дивисион, в лицето на Туран. В Барселона смятат, че клаузата за откупуване в договора на играча (на стойност 41 млн. евро), е напълно приемлива.

Турският футболист желае да напусне Атлетико Мадрид това лято, въпреки че има договор до 2017 г. Агентът на играча обаче сподели, че клиентът му иска да си тръгне от "Висенте Калдерон", но да играе далеч от Испания.

През последните дни се появиха различни инсфомации, които свързваха Арда Туран с Челси и Манчестър Юнайтед. Заговори се също и за интерес към играча от страна на Милан И ПСЖ.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички