Боатенг за падането срещу Барса: Смях се на себе си


Боатенг за падането срещу Барса: Смях се на себе си
Снимка: Gulliver/Getty Images

1485 0

Футболистът на германския шампион Байерн Мюнхен Жером Боатенг приема с усмивка падането си в двубоя с Барселона от Шампионска лига, който завърши при резултат 3:0 в полза на каталунците. Боатенг отнесе много подигравки, но заяви, че не се чувства зле и дори се е смял, след като е гледал видеото от мача.

„Смях се на себе си. Когато паднеш или се подхлъзнеш, се случва някой да отбележи гол. Тези неща се случват. Случват се на мен, на други играчи, така че това не ми влияе. За мен Меси е най-добрият футболист в света. Това е футболът. Понякога изглеждаш зле, когато такова нещо се случи, но аз съм защитник, а това в крайна сметка не ме е убило.“, заяви Боатенг пред ESPN.

Относно критиките към старши треньора Хосеп Гуардиола Боатенг заяви: „На тези, които твърдят, че Гуардиола не е постигнал достатъчно успехи, ще кажа, че това са глупости. Всяка година шест-седем отбора се борят за титлата в Шампионска лига, не само ние.“

Боатенг добави още, че през следващия сезон Байерн ще направи всичко възможно, за да спечели отново трофея в най-комерсиалния клубен турнир в Европа.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички