Изящество: Ето така може да играе Барселона при Шави (ВИДЕО)


Изящество: Ето така може да играе Барселона при Шави (ВИДЕО)

2952 0

Мераците на привържениците на Барселона за това клубната легенда Шави да се завърне в клуба и да заеме поста на старши треньора, освободен от уволнения Роналд Куман, не бяха охладени дори и от изказването на бившия халф, че е концентриран върху настоящия си тим Ал Сад.

И това е обяснимо. Те жадуват любимият им отбор да се върне към славните години, на които се радваше при престоя на Пеп Гуардиола, когато безспорно бе най-добрият тим в Европа и трудно можеше да бъде спрян.

Шави няма голям опит като треньор, но въпреки това феновете са уверени, че именно той може да върне гореспоменатата идентичност на клуба. Една от основните причини за тази вяра е философията, която изповядва на футболния терен той, както и промяната, която наложи в Ал Сад.

В интернет пространството се появи видео, на което в компилация са събрани някои от най-добрите атаки на арабския тим под ръководството на Шави, при които личи стилът "тики-така", който бе в основата на славните години с Гуардиола.

Може ли обаче Шави да накара Барселона да заиграе по този начин срещу съперниците, с които мери сили? А ето какво простичко нещо иска новият (временен) треньор на Барселона от играчите на тима.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички