Новият треньор на Барселона Сержи Бархуан: Искам футболистите да се наслаждават на играта


Новият треньор на Барселона Сержи Бархуан: Искам футболистите да се наслаждават на играта
Снимка: Getty Images

3407 0

Новият старши треньор на Барселона Сержи Бархуан, който ще изпълнява временно длъжността, даде първа пресконференция. Той заяви, че ако иска нещо от футболистите си, това ще бъде да се наслаждават на играта:

"Начело съм от само 24 часа и няма как сега да говорим в дълга перспектива. Ако искам нещо от момчетата, то е утре да се наслаждават на играта. Удоволствие е да се работи с тях. Трябва обаче да сторим всичко, за да победим, защото битката в първенството продължава и не можем да си позволим да губим точки", каза Бархуан преди утрешното домакинство на Алавес.

"Благодаря на ръководството за доверието, благодаря и на Куман. Ще се опитам да приложа мерки, които смятам, че са необходими. От мен се очаква да побеждавам и ако за тази цел трябва да предприема конкретни действия, ще го сторя".

"Не знам какво е физическото състояние на отбора, но днес поисках от тях да увеличат натоварването. Усман Дембеле може и да играе утре. Ансу Фати обаче няма да е на разположение, той даже не тренира", разкри още бившият ляв бранител на каталунците.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички