Адриен Рабио за Килиан Мбапе: На терена и в живота е напълно различен


Адриен Рабио за Килиан Мбапе: На терена и в живота е напълно различен
Снимка: GettyImages

3514 0

Една от големите суперзвезди на европейския футбол - Килиан Мбапе, показва напълно различни лица на терена и извън него. Това мнение сподели съотборникът му в националния отбор на Франция Адриен Рабио.

Връзката Мбапе - Рабио

Двамата играха заедно в ПСЖ преди полузащитникът да премине в Ювентус през 2019-а година. Към момента 27-годишният състезател се радва на един от най-добрите си сезони, записвайки 33 мача, 9 гола и 4 асистенции във всички турнири за Юве.

"Като играч и като човек е напълно различен. Късметлия съм да го познавам от дълго време, но виждам спокоен футболист, уверен в силите си и това, което прави. Лично, вдъхва много увереност", коментира Рабио пред медиите преди евроквалификацията срещу Ирландия.

Голаджията "не му остана длъжен"

Мбапе използва възможността да отговори подобаващо, връщайки хвалбите по адрес на своя сънародник, когото отличи като важна част от тима на "петлите".

"Върши работата си добре и стана важен за този отбор. Можете да го видите на терена. Превръща се ключова фигура и това е от полза и на Франция, и на него, защото той винаги е имал талант", заяви Килиан.

Въпреки похвалите, Рабио не крие, че има част у Мбапе, която изключително много го дразни.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички