Искрено и лично с Шави, наставникът казва на кои играчи няма да разчита в Барселона


Искрено и лично с Шави, наставникът казва на кои играчи няма да разчита в Барселона
Снимка: GettyImages

8144 0

Барселона започна предсезонна подготовка в понеделник, като новите попълнения Илкай Гюндоган и Иниго Мартинес също се присъединиха тази седмица. Има и редица играчи, които се завръщат от наем, както и няколко, които клубът може да се опита да премести това лято.

Шави ще е искрен с всички играчи

Според Sport, Шави Ернандес ще говори с тези играчи, които или не са в плановете им, или се спрягат за продажба. Той дори може да им каже, че някои няма да бъдат част от предсезонното им турне в САЩ.

Потенциално такъв е случаят с Клеман Ленгле и Сержиньо Дест, които клубът се опитва да принуди да напуснат. Съобщава се, че Шави ще говори с всички играчи, които са готови да напуснат клуба, и ще им напомни за финансовото състояние. Наставникът ще им изясни, че ще изслуша офертите за тях.

Равен шанс за нови попълнения и стари играчи

Шави иска първо да види Ез Абде в действие в предсезонната подготовка, преди да вземе решение, докато Нико Гонзалес и Алекс Коладо все пак може да направят турнето, дори ако клубът търси нов дом за тях. Междувременно Ансу Фати, Феран Торес, Франк Кесие и Ерик Гарсия са всички играчи, които клубът е готов да бъде изкушен да продаде, ако пристигне правилната оферта, и те ще бъдат уведомени за това. И все пак на всички тези играчи Шави възнамерява да съобщи, че ако останат, ще започнат от нулата заедно с всички останали, като им даде равен шанс да заслужат мястото си. А в битката за приходи Барселона разпродава дори и тревата от "Камп Ноу" и то за милиони.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички