Иско: Публиката може да повлияе на мача


Иско: Публиката може да повлияе на мача
Снимка: Getty Images / Guliver

6256 0

Реал (Мадрид) се притеснява от българската публика. Затова призна халфът на испанците Иско, предаде репортер на Sportline.bg. Той добави, че познава Козмин Моци заради изявите му срещу Стяуа, а също така е впечатлен от играта на Лудогорец срещу Ливърпул.

"Чувствам се добре. След като треньорът ми гласува доверие. В последно време треньорът настоява да играя повече в защита. Опитвам се да помагам много повече в дефанзивен план на отбора“, сподели Иско.

"Двамата с Ияраменди знаем много добре какво означава Реал Мадрид. Стараем се да показваме най-доброто, на което сме способни. Надявам се в близко бъдеще да се наложим в първия отбор“, добави халфът.

"Ние се опитваме да показваме нивото, което се иска от нас. Това е нов сезон. Имам нова мотивация. Имам качествата и желанието да постигна това заради, което съм в Реал. Треньорът решава кога да ми гласува доверие“, продължи 22-годишният футболист.

„Като футболист никога не изпитвам страх от съперника. Предстои ни тежък мач. Ние се надявам да продължим това ниво, което показваме в последните мачове. Ние трябва да играем като отбор.“

„Познавам Козмин Моци. Знам колко дузпи е спасил. Знам за Лудогорец и знам как се представиха срещу Ливърпул.“

"Най-силният фактор, който може да повлияе утре на мача е публиката и подкрепата, която ще получи Лудогорец от трибуните. Надявам се все повече да играя. Опитвам се да се възползвам от всяка една възможност“, каза още Иско.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички