Дерменджиев: За нас е чест да играем срещу най-големия отбор в света


Дерменджиев: За нас е чест да играем срещу най-големия отбор в света

4971 0

Лудогорец е подготвен за утрешния мач срещу гранда Реал (Мадрид), заяви на официалната пресконференция треньорът на българския тим Георги Дерменджиев, предаде репортер на Sportline.bg. Дерменджиев добави, че си дава сметката за класата на Реал, но се надява и Лудогорец да даде най-доброто от себе си.

„Горд съм от това, че приемаме отбор като Реал Мадрид в България. Мачът, който го играхме срещу Левски вече е в историята. Мислим само напред“, коментира Дерменджиев.

„Реал Мадрид е галактически отбор. Знаете за какъв бюджет става въпрос и колко струват футболистите им. За нас е чест да играем срещу най-големия отбор в света. Футболистите са подготвени, разликата в класата е много голяма, но нашите играчи ще играят така, както могат. Резултатът ще се види накрая“, продължи той.

„Казвам ви отговорно и честно, не се притеснявам. За нас е чест да играем срещу такъв отбор и такива футболисти. Доволен съм, че идват тук на живо и голяма част от България ще може да ги гледа. Няма от какво да се притесняваме. Това са мега футболисти. Гордост е за Лудогорец да играе срещу Реал Мадрид – носител на 10 купи с треньор, който има спечелени три. Искам играчите ми да бъдат спокойни, да знаят, че играят срещу най-добрите футболисти, но и да дадат най-доброто от себе си в този мач“, допълни със самочувствие наставникът на Лудогорец.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички