Моци разкри как Лудогорец може да спре Реал


Моци разкри как Лудогорец може да спре Реал

6501 0

Защитникът на Лудогорец Козмин Моци се надява, че ако отборът играе колективно може да спре Реал Мадрид. Двата тима се изправят един срещу друг в мач от втори кръг на група „В“ на Шампионска лига. Двубоят е утре от 21:45 часа на Националния стадион „Васил Левски“.

"Няма много неща, които да кажем за мача. Срещаме може би най-добрия отбор в света в момента. Надяваме се да направим добър мач. Ще се опитаме да играем футбол. Ще се опитаме да играем както срещу Ливърпул. Знаем, че ще е трудно, но ще се борим. Надяваме се на един добър резултат“, започна Моци.

"Ще играем срещу най-добрите футболисти в света, но сме убедени, че ако играем като отбор, можем да ги спрем. Всеки играч мечтае в живота си да се изправи срещу най-добрите. За нас е чест да играем срещу такива футболисти, но както казах, ние ще се борим и ще дадем всичко от себе си“

"Искаме да се представим добре в групата ни в Шампионската лига. Бях щастлив, когато спасих две дузпи срещу Стяуа, но това беше отдавна и дори се опитвам да го забравя. Най-щастлив бях, че отборът отстрани Стяуа и се класирахме за групите на Шампионската лига. Не искам да говоря повече за тези неща, все пак остава един ден до мача с Реал Мадрид. Ще видим какво ще се случи. В този момент представям Лудогорец. Когато играя за националния тим, представям Румъния“

"Не мисля за неща като фланелките. Мисля за мача, за футбол и как да спрем съперника. Не е моментът за мислим за такива неща преди такъв важен мач“, отговори румънецът на въпрос на Sportline. bg с кой футболист на Реал би си сменил фланелката.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички