Искан от Реал Мадрид е първата голяма трансферна цел въвлечена в президентски избори в Барселона


Искан от Реал Мадрид е първата голяма трансферна цел въвлечена в президентски избори в Барселона
Снимка: Guliver/GettyImages

1534 0

Кандидатът за президент на Барселона Емили Русо е предприел действия за привличането на Ерлинг Хааланд на "Камп Ноу", ако бъде избран за нов президент на каталунците, като изборите в клуба трябва да се състоят на 24 януари.

В сряда Русо обяви, че ще назначи Хосеп Мария Мингуела за свой спортен вицепрезидент, ако влезе в длъжност. Като част от това съобщение, Рузо пропусна да спомене, че Мингуела е постигнал предварително споразумение с агента на Холанд Мино Райола.

"Той успя да доведе Диего Марадона, Христо Стоичков, Ромарио, Лионел Меси и Ансу Фати. Той винаги е бил там. Той беше главният герой в много от важните глави в историята на клуба", каза Русо за Мингела.

Въпреки че Мингуела не споменава Холанд по име, то той прави сериозно намеци, а медиите в Испания пишат с категоричност, че става въпрос за играча на Борусия Дортмунд. Не е тайна, че Реал Мадрид има също план да привлече играча.

"Той е човек с договор на място в друг клуб и ние трябва да бъдем дискретни. Това, което няма да направим, е да филтрираме новините. Това е много добре за вестниците и много лошо за клуба. Всеки път, когато оставите името на играч да се изплъзне, например, той добавя още милион към цената му. Дискретността е ключова. Знаем всички условия и ако спечелим, на следващия ден ще се обадя на Мино Райола и ще приемем тези условия. Вече знае за това, каза Мингуела. А какви обещания даде друг кандидат за президент на Барса - Аугусти Бенедито, вижте тук. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички