Ироничен жест ядоса Винисиус, играчите на Осасуна го атакуваха в тунела (ВИДЕО)


Ироничен жест ядоса Винисиус, играчите на Осасуна го атакуваха в тунела (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

3070 0

Бразилската звезда на Реал Мадрид Винисиус често е коментиран не само заради начина му на представяне, а и заради това, че често бива фаулиран. Във финала за Купата на краля срещу Осасуна отново се стигна до любопитна ситуация в края на първото полувреме.

"Любимец" на всички противникови отбор

Винисиус се скара с противниковия капитан Давид Гарсия, заради това, че бранителят го закачи подигравателно по главата след единоборство помежду им. Бразилецът често получава упреци, че на моменти прекалено много преиграва в дадени ситуации.

Спорът обаче се е пренесъл и след края на първото полувреме, когато негови съотборници са го "опазили" от излишни пререкания с противникови играчи. На видеа в социалните мрежи се вижда как играчи на Осасуна се опитват да атакуват Винисус, но Чуамени и Лунин предотвратяват евентуални скандали. Неговият съотборник Родриго пък имаше звездна вечер със светкавичен гол и няколко постижения.

Video edited on Kapwing

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички