Единсон Кавани пред преминаване в Реал Сосиедад


Единсон Кавани пред преминаване в Реал Сосиедад
Снимка: Getty Images/Guliver

2124 0

Единсон Кавани е напът да се присъедини към отбора на Реал Сосиедад след края на сезона. Договорът на играча изтича през юни, а той отдавна заяви, че иска да си тръгне от Острова.

35-годишният нападател е проявил интерес към отбора от Испания, твърдят редица източници. Самият Кавани вероятно е готов за ново предизвикателство, след като вече се е подвизавал в топ първенствата в Италия, Франция и Англия.

Отборът от Баската автономна област също се нуждае от нападател. Дошлият под наем от отбора на Лайпциг Алекс Сьорлот най-вероятно ще се завърне обратно в Германия, а на звездата на Сосиедад - Александър Исак, ще му трябва конкуренция и вероятно в лицето на Кавани от клуба виждат перфектната такава.

До момента, за сезон и половина в Манчестър Юнайтед, уругваецът има 19 отбелязани попадения в 56 участия. Офанзивата на „червените дяволи“, водена от Кристиано Роналдо, плюс няколко травми намалиха игровото време на футболиста. Със сигурност той е готов да разгледа опциите пред себе си в края на кампанията.

На Реал Сосиедад им предстои бурно трансферно лято. Ще успеят ли да запазят обаче своята млада звезда?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички