Играчът на Барселона, който може да е ключов, за да остане Лионел Меси в клуба


Играчът на Барселона, който може да е ключов, за да остане Лионел Меси в клуба
Снимка: Getty Images/Gulliver

2067 0

Бъдещето на Лионел Меси изглежда все така неясно, като договорът му с Барселона изтича само след няколко месеца, а от началото на 2021 година той свободно може да преговаря с други клубове и да се уговори нова сделка.

В Испания са убедени, че ключът за оставането на аржентинеца на "Камп Ноу" не се крие в парите, а във възможността за тима да се бори за всички трофеи, както е свикнал. Именно поради това, престижното испанско издание "Марка" направи любопитна връзка.

То твърди, че футболист на каталунците може да се окаже с много важна роля за оставането на Меси. Става въпрос за младия Педри, който впечатлява с изявите си и неведнъж накара Лео да се усмихне през този сезон - все по-рядка гледка.

Двамата се разбират чудесно на терена, като и в последния двубой това си пролича при победата над Атлетик Билбао. Тогава Педри асистира на Меси, а аржентинецът го посочи с пръст и демонстрира радостта си с него. И тук възниква въпросът дали двамата няма да оформят велико дуо. А именно в мача с Атлетик Педри подобри рекорд на идола си Меси в Барселона.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички