Играчите в Барселона, които вече загубиха доверието на Куман


Играчите в Барселона, които вече загубиха доверието на Куман
Снимка: Getty Images/Guliver

1807 0

Роналд Куман все още не може да постигне нивото в Барселона, което си бе поставил при идването. Наставникът е спира да избяга от разочароващите резултати и на няколко добри мача се стига и до издънка. Срещу Валенсия Барселона имаше шанс да осигури трета поредна победа, но не можа да стигне до нея, тъй като отборът продължи да пуска играчи, които не са най-добри, като Куман дори остави някои на пейката.

Последният играч, който се присъедини към тази група, е Клемен Ленгле, който се превърна в едно от първите имена в резервите след липсата на Жерар Пике. Тази година французинът беше неузнаваем, допусна многобройни грешки, довели до голове.

Временният президент на Барса защити Куман след поредната издънка

В последните два мача той бе оставен на пейката, като Роналд Араухо и Оскар Мингеса се представиха добре срещу Реал Сосиедад и бяха избрани да стартират на "Камп Ноу" срещу Валенсия.

Ленгле влезе в игра единствено, когато Куман искаше да играе с трима в защита, а Самуел Умтити пък съвсем е загубил доверието на наставника. Въпреки че получи медицинско разрешение и на отбора липсват на централните защитници, нидерландецът предпочита да използва млади играчи, вместо да започне с Умтити.

Друг играч, който губи формата си, е Филипе Коутиньо, който не успя да поддържа добрата си представяне от първите няколко мача за сезона. Куман продължава да вярва в бразилеца, но ако формата му не се подобри, той лесно може да загуби мястото си от играчи като Педри. Миралем Пянич изигра само няколко минути срещу Валенсия и не играе основна роля под ръководството на Коман, въпреки че започна по-голямата част от мачовете в Шампионска лига до момента.

Едно от най-големите разочарования за сезона е Франсиско Тринкао, който допринася малко въпреки обещанието за агресия. Рики Пуиг почти изчезна, тъй като Куман намекна, че не работи достатъчно усилено, за да заслужи място в отбора.

А кое е новото слабо място в Барселона, което "краде" точки от тима - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички