Куман не се предава за титлата: Има отбори на върха, които след 2 месеца може да са на дъното


Куман не се предава за титлата: Има отбори на върха, които след 2 месеца може да са на дъното
Снимка: Getty Images/Guliver

641 0

Наставникът на Барселона Роналд Куман не смята, че каталунците са загубили всякакви шансове за титлата в Ла Лига. Отборът е на 8 точки от върха, след като не успя да победи у дома Валенсия.

"Имаше моменти, в които ни липсваше контрол. Загубихме топката и имаше опасност да играем един срещу един в големи пространства. Поради тази причина играх с трима отзад през второто полувреме, за да се опитам да контролирам играта", сподели Куман.

"Възрастта на много от играчите може да има влияние там поради липса на опит. И това идва с времето, защото младите играчи трябва да узреят. Този път и ние не пропуснахме много шансове, защото нямахме толкова много"

Запитан дали е попречил на надеждите на Барса за спечелването на титлата в Ла Лига, Куман отговори, че "има още много мачове". "Все още не е загубено. Сложно е за всички отбори с графика. Има отбори на върха, които след два месеца може да са на дъното.

Календарът е наистина стегнат за всички и още повече за отборите, които играят в Европа. Разстоянието до върха е доста голямо, но трябва да се борим усилено и да дадем всичко от себе си, за да компенсираме точките". Временният президент на Барселона Карлес Тускест вече защити Куман след недоволство от някои фенове - ето какво заяви.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички