Новото слабо място в Барселона, което "краде" точки от тима


Новото слабо място в Барселона, което "краде" точки от тима
Снимка: Getty Images/Guliver

1086 0

Сезонът за Барселона до този момент не върви никак добре и това е ясно на всички във и около клуба. Тъкмо, когато каталунците направиха две поредни победи и всички си помислиха, че това е началото на добра серия, те отново се сгромолясаха и не успяха да победят закъсалия Валенсия.

Двата тима завършиха при резултат 2:2, като "прилепите" дори поведоха в срещата. Те го сториха след изпълнение на ъглов удар и удар с глава на Диакаби, който бе изпуснат от Антоан Гризман. Всъщност, от последните 5 попадения във вратата на Барселона, цели 3 са след корнери.

Това се случи и при загубата от Кадис на 5 декември, и в мача срещу Реал Сосиедад на 16 декември, който обаче все пак бе спечелен с 2:1 от каталунците. Така обаче в последно време се заформят сериозни проблеми за футболистите на Роналд Куман, когато се стига до изпълнения на ъглови удари.

Проблемът може да бъде отдаден както на липса на концентрация, така и на неправилно подреждане и лоша комуникация. А временният президент на Барселона все пак защити Роналд Куман след поредната издънка.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички