Играчи и треньори в Реал Мадрид недоволстват от голяма грешка на Флорентино Перес?


Играчи и треньори в Реал Мадрид недоволстват от голяма грешка на Флорентино Перес?
Снимка: Getty Images

9134 0

Част от футболистите и треньорският щаб на Реал Мадрид вярва, че президентът на клуба - Флорентино Перес, наскоро е допуснал огромна грешка.

"El Nacional" съобщава, че силният в "кралския клуб" бива обвиняван за продажбата на Каземиро в Манчестър Юнайтед миналото лято. Изданието споделя, че на съблекалнята на "белите" ѝ липсват лидерските и чисто игрови умения на бразилския полузащитник.

Перес от своя страна неведнъж е засвидетелствал безкомпромисността си що се отнася до трансфери. Клубът често и без много мисли се разделя с големи свои звезди, създаващи проблеми, за сметка на други, млади и амбициозни такива.

Шокиращите изходящи трансфери на Реал Мадрид

Примери за това са случаите с Кристиано Роналдо, Икер Касияс, Серхио Рамос и други, сред които и самият Каземиро, продаден на английския гранд за сумата от 80 млн. евро. Само ден преди сделката, "белия балет" си осигури правата на един от най-перспективните халфове в световен мащаб Орелиен Чуамени за сума, приближаваща получената за Каземиро.

31-годишният бразилец мигновено се превърна в лидер и играч от ключова роля в състава на Ерик тен Хаг. С новия си отбор през сезона до момента той записа 35 мача, 5 гола и 5 асистенции. 

И докато част от футболистите на Реал Мадрид потайно коментират решенията на Перес, то други, като Карим Бензема, говорят за проблемите директно с него.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички