Звездата на Юнайтед Каземиро се произнесе: Много по-трудно е да се играе в Англия


Звездата на Юнайтед Каземиро се произнесе: Много по-трудно е да се играе в Англия
Снимка: Getty Images

2658 0

Голямата звезда на Манчестър Юнайтед - Каземиро, направи интересно изявление, споделяйки, че много по-трудно е да се играе в английската Висша лига, отколкото в испанския елит - Ла Лига.

Бразилският футболист Каземиро напусна Реал Мадрид миналото лято и подписа с Манчестър Юнайтед, където се превърна в един от най-важните футболисти за нидерландския си мениджър Ерик тен Хаг. На пресконференция дефанзивният полузащитник сподели вижданията си за Висшата лига.

"Не искам да подценявам Ла Лига, но е много по-трудно да се играе в Англия" - тези думи на бразилеца дадоха старт на сериозни спорове в социалните мрежи между феновете на двете най-добри първенства в Европа.

Стожерът в полузащитата на Юнайтед

Каземиро играе важна роля за Манчестър Юнайтед, откакто се присъедини към "червените дяволи" от Реал Мадрид миналото лято. Бразилецът допринесе изключително много за растежа на тима от "Олд Трафорд" през последните няколко месеца и не показва признаци, че отличната му форма може да спадне в близкото бъдеще.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Димитър Бербатов си спомни за славните дни в Манчестър Юнайтед.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички