Куриоз: Барселона заряза нападател на летището


Куриоз: Барселона заряза нападател на летището
Снимка: Getty Images/Guliver

4500 0

Изключително куриозна ситуация се е получила в днешния ден. В последните часове на трансферния прозорец Барселона бе близо до привличането на нападателя Седрик Бакамбу.

Каталунския гранд е в търсене на заместник на контузения Луис Суарес, който се оперира и ще отсъства от терените почти до края на сезона. Една от опциите за нов нападател в отбора се оказа 28-годишният Седрик Бакамбу, който се подвизаваше в Европа с фланелките на Сошо и Виляреал, а в момента играе за китайския Бейджинг Гуоан. В сряда вечер спортният директор на Барселона Ерик Абидал се е свързал с агентите на играча, като идеята е била Бакамбу да дойде под наем на „Камп Ноу“. В четвъртък сутринта нападателят е приел офертата и е взел полет от Южна Корея до Хонг Конг, след което е трябвало да хване самолет за Испания.

Докато е бил в Хонг Конг обаче, Бакамбу е получил изключително неприятно обаждане от Ерик Абидал, като спортният директор му е споменал, че от Барселона са променили решението си. Това накарало нападателя да хване обратен полет за Южна Корея, където настоящият му тим се готви за началото на китайския шампионат.

А ето как Барселона смятат да решат проблемите си в атака.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички