Барселона хареса... Луис Суарес за заместник на Луис Суарес


Барселона хареса... Луис Суарес за заместник на Луис Суарес
Снимка: Getty Images/Gulliver

4621 0

Интересен нападател е набелязал Барселона за заместник на трайно контузения Луис Суарес. Става дума за съименник на уругваеца, който играе в Реал Сарагоса и е колумбиец, съобщава El Larguero. Взимането му през февруари, за което каталунците имат разрешение от испанската федерация, ще се усложни от факта, че Суарес е собственост на английския Уотфорд.

Както е известно, титулярят в атака на Барселона се оперира през януари, а операцията и на Усман Дембеле наложи привличането на нов нападател. Французинът ще бъде аут за следващите 5 месеца. Уругваецът пък ще се възстановява до май месец.

Набелязаният Луис Суарес е на 22 години. През настоящия сезон в Сегунда дивисион той е вкарал 14 гола в 24 мача и със Сарагоса се борят за промоция в Ла Лига през следващата кампания. В момента отборът е трети, на 6 точки от лидера Кадис.

От обкръжението на колумбиеца са потвърдили, че Барселона се е свързал с футболиста, но фактът, че правата му принадлежат на английския тим може да затрудни трансфера. Друг вариант за каталунците е Лукас Перес от Алавес. вариантът с Кристиан Стуани от Хирона не е актуален към момента. А за кои нападатели от Барселона признаха, че са имали интерес през януари вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички