Играч на Барселона излезнал по улиците на Барселона, за да помага след терористичната атака


Играч на Барселона излезнал по улиците на Барселона, за да помага след терористичната атака
Снимка: Gulliver/GettyImages

1884 0

Защитникът на Барслеона Люка Дин е бил един от многото, които излезнаха по улиците на каталунската столица, за да помагат след терористичната атака миналата седмица. Французинът моментално се появил на площад Лас Рамблас с вода и кърпи, за да окаже първа помощ на нуждаещите се.

По време на ужасяващата случка Дин и съпругата му са били у дома, в центъра на града. Репортерът на "RAC1" Жерар Ромеро твърди, че играчът на Барса е бил един от първите на улицата, които оказват помощ.

"Люка Дин прекара един от най-ужасяващите си дни в Барселона. Френският играч на Барса бе един от първите, които се появиха на Лас Рамблас, за да окажат първа помощ. Като човек, който получава голяма заплата, той можеше да живее в покрайнините на града, но е избрал, заедно със съпругата си Тизири, да живеят в центъра. Той живее на "Плаца Каталуния" от няколко месеца.

Тимът на Барса получи ден почивка след мача за Суперкупата на Испания в Мадрид, като през това време Люка е бил у дома. Той се появи на терасата, и когато видя какво се случва, моментално слезе, за да помогне. Французинът не искаше да коментира това, което е направил. Той не се смята за герой. Инстинктът му го е повел към площада", пише в изданието относно помощта на Дин.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички