Валверде връща Меси на една от любимите му позиции


Валверде връща Меси на една от любимите му позиции
Снимка: Guliver/GettyImages

4059 0

Изминаха три мача от както Ернесто Валверде е начело на Барселона, но сякаш той откри най-подходящата позиция за суперзвездата на тима Лионел Меси. Аржентинецът отново ще се подвизава на една от любимите си позиции, а именно - фалшива 9-ка.

В първия мач за Суперкупата на Испания Валверде избра схемата 4-3-3, след което опита и с 3-5-2. В реванша на "Сантяго Бернабеу" каталунците завършиха мача в 4-4-2, но така и не успяха да намерят пътя към победата.

За първия мач за сезона в Примера дивисион наставникът на Барса избра ново нареждане - 4-2-3-1, като си личеше, че отборът играе с лекота и без проблем притиска тима на Бетис. 

Суперзвездата на тима Лео Меси игра като фалшива 9-ка и подсказа, че тази роля му харесва. Той не успя да се разпише, но на три пъти нацели гредата на гостите. Тази роля той играеше по време на ерата на Пеп Гуардиола на "Камп Ноу".

Освен това Сержи Роберто показа, че може да опита да замести капитана Андрес Иниеста, който наскоро загатна, че може да напусне клуба

На върха на атаката Пако Алкасер показа, че може добре да пресира, играейки важна роля за втория гол. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички