Барселона иска да вземе бранител на Интер


Барселона иска да вземе бранител на Интер
Снимка: Getty Images

1337 0

Барселона се е включил в надпреварата за подписа на бранителя на Интер – Дензел Дъмфрийс. Нидерландският национал е обект на сериозен интерес от много клубове, особено след Мондиал 2022 и изявите му в Катар с екипа на „лалетата“.

Дъмфрийс е първи избор на десния бек за Луис ван Гаалг и игра във всяка една минута до четвъртфиналите, където „оранжевите“ отпаднаха след дузпи срещу Аржентина.

Договорът на бека с „нерадзурите“ е до лятото на 2025-а година, но редица клубове вече искат да го имат в редиците си, като освен Барселона, интерес има от Манчестър Юнайтед, Челси, Реал Мадрид и Арсенал.

Испанските издания твърдят, че Интер ще иска поне 60 милиона евро за подписа на своя футболист и няма да склони да го пусне за по-малко, а както всички знаят, то финансовата ситуация при каталунците не е особено добра и това дава шансове на останалите отбори да вземат защитника.

Бившият играч на ПСВ Айндховен има седем гола и 10 асистенции за Интер след трансфера му през 2021-а година. Неговият агент Рафаела Пимента беше запитана за евентуален трансфер и тя отговори така: „Надявам се да не набъбне много цената му след Световното, тъй като така сделка трудно ще може да се осъществи“.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички