Хетафе продължава да проявява интерес към Бейл


Хетафе продължава да проявява интерес към Бейл
Снимка: Guliver/GettyImages

1365 0

Испанският клуб Хетафе продължава да напира за Гарет Бейл, съобщава Mundo Deportivo. Договорът на уелсецът изтича този месец и по всяка вероятност ще напусне Реал Мадрид. Директорът на столичния клуб разкри интереса към играча в началото на месеца, но оттогава последваха единствено негативни новини.

Офанзивният футболист побърза да отрече информацията за евентуални преговори и на 10-и юни го стори на пресконференция с националния отбор. Тогава бе почти убеден, че няма да продължи в този клуб, но от Хетафе продължават да се надяват. 

Една от главните причини, които крепят надеждите на заинтересования тим е семейството на уелсецът. То отдавна живее в испанската столица и се очаква Бейл да предпочете, да остане по-близо до него и да не променя местоживеенето му. 

В същото време стана ясно, че офанзивният играч ще участва на Мондиал 2022, след като родината му се класира за Световното първенство. Поради тази причина той ще трябва да продължи, да поддържа игрова форма, вместо да слага край на активната си кариера, каквито слухове имаше. 

Вижте кой футболист е избрал Реал пред Барса!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички