Бивш играч на Реал: Ходех пиян на тренировка, прикривах дъха си с кафе


Бивш играч на Реал: Ходех пиян на тренировка, прикривах дъха си с кафе
Снимка: Getty Images

3363 0

Бившият защитник на Реал Мадрид Сисиньо призна, че е ходил на тренировки в испанския гранд в пияно състояние. Бразилецът игра за "Кралете" в периода 2005-2007 година.

"В Реал Мадрид отивах пиян на тренировка. Пиех кафе, за да променя дъха си, ръсех се обилно с парфюм. По време на кариерата ми не ми беше лесно. Не ми бяха нужни пари, за да си купувам питиета. Хората сами с удоволствие ми ги даваха в ресторантите", заяви Сисиньо пред "EPTV".

Преди години бразилецът разказа още по-потресаващи подробности за пиянския си период. "Не можех просто да изпия една или две чаши. Хората ми казваха: "Ако продължиш така, ще умреш". Дори видях Исус, след като изпих 18 чаши кайпириня и 14 чаши бира. Отидох да тренирам в базата на Рома в Тригория, но знаех, че няма да играя в неделя, така че когато се върнах у дома, пуших и пих много.

Вкъщи винаги имах запаси от бира или друг алкохол. Пиех сам или с фалшиви приятели. Обичах да ходя по клубовете. Пиех и не можех да спра", разказа той преди около 6 години. А ето коя друга бразилска звезда на Реал имаше алкохолен проблем.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички