"Here we go": Край на драмата с Килиан Мбапе - изборът между Реал Мадрид и ПСЖ е направен!


"Here we go": Край на драмата с Килиан Мбапе - изборът между Реал Мадрид и ПСЖ е направен!
Снимка: GettyImages

13774 0

Бъдещето на Килиан Мбапе остава най-голямата въпросителна в света на футбола, а мненията по този повод се менят всекидневно. Анализаторите до последно смятаха, че "младият шампион" ще премине на "Сантяго Бернабеу", но това очевидно няма да се случи...

Известният спортен журналист Фабрицио Романо, който се слави като един от най-достоверните източници на информация, що се касае да трансферите в световния футбол, написа следното в профила си в социалната мрежа "Туитър", добавяйки марковото си "Here we go":

"Килиан Мбапе ще ОСТАНЕ в ПСЖ. Той със сигурност няма да се присъедини към Реал Мадрид това лято, окончателното решение е било взето и е било съобщено на Флорентино Перес".

Sky Sports също обяви, че французинът е взел решението да остане в Париж, където се подвизава от сезон 2017/2018, а официално може да бъде обявено още днес, когато ПСЖ ще закрие сезона с домакинство на Метц. Медията добавя, че след двубоя ще има "частно събитие" по случай решението на нападателя. Това се случва, въпреки че Мбапе имаше устно споразумение с "кралския клуб".

Каквото и да е крайното решение на играча, от "Marca" пък са сигурни, че Реал Мадрид е отправил рекордно предложение в историята на клуба, докато парижани ще задържат звездата си с историческа оферта в света на спорта.

Испанската агенция обяви и кой има най-голямо влияние около ситуацията. Оказва се, че това е майката на играча, която е заблудила и двата гранда. Интересното е, че тя дори не им е казвала, че са постигнали окончателна договорка.

Вижте още: По-рано днес се появиха информации, че Пол Погба също е направил своя избор (между ПСЖ и Ювентус)!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички