Халф на Барселона скочи на Роналд Куман


Халф на Барселона скочи на Роналд Куман
Снимка: Getty Images

7833 0

Полузащитникът на Барселона Матеус Фернандес се оплака от старши треньора на каталунците Роналд Куман. Младокът не получава много игрово време с екипа на "каталунците" и е недоволен от ролята си в клуба.

"Не знам защо получавам толкова малко игрово време. Треньорът каза, че ще имам много възможности да се докажа, но не ги получих. Не знам какво се случва в главата му. Още преди тренировките той каза на помощниците си, че не разтича на мен"

"Помислих си: "Как може да говориш така, ако не ме познаваш нито като човек, нито като футболист? Може би трябва първо да видиш? Реших да поговоря с него и той каза, че мога да напусна, ако намеря добър клуб. Не намерих отбор и не получих време на терена, за да имам шансове да намеря отбор. Това беше странно"

"След мача с Динамо Киев отново се опитах да поговоря с Куман. Попитах дали съм играл лошо и защо нямам възможности да се докажа. Куман отговори, че съм играл добре, но не може да ми дава време, защото нямам достатъчно качества да играя в този клуб. Мисля че това е нещо лично", коментира халфът пред Marca.

Ето как Луис Суарес разкритикува Роналд Куман.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички