Гюлер с голяма заявка от началото: Искам да съм легенда като Роналдо и Йозил, вторият ми е като брат


Гюлер с голяма заявка от началото: Искам да съм легенда като Роналдо и Йозил, вторият ми е като брат
Снимка: Getty Images

1453 0

Арда Гюлер говори в петък за първи път като играч на Реал Мадрид, след като бе представен на пресконференция от президента на клуба - Флорентино Перес. 

Турският талант обясни, че се надява на сериозно развитие на "Сантяго Бернабеу" и категорично не е дошъл, за да бъде отдаван под наем в други клубове.

18-годишният полузащитник разкри за предварителни разговори с Анчелоти за новата му позиция в Реал Мадрид след трансфера от Фенербахче. 

Не на последно място Гюлер си пожела да стане легенда като Кристиано Роналдо, Месут Йозил и други, а втория дори приема като брат. Лично германският ветеран е говорил с новото попълнение на Реал, за да го убеди в трансфера.

Коментарът на Гюлер

"Преди всичко, нека си спомним за Алфредо ди Стефано (днес се навършват 9 години от неговата смърт - б.р.). Това е най-големият клуб в света и се чувствам горд. Получих множество оферти, но приоритетът ми винаги е бил Реал Мадрид. Харесва ми да създавам положения, но и да играя офанзивно. Треньорът решава къде ще играя. Чувствам се готов, подготвен съм.

Идвам да се трудя и да давам всичко от себе си. Да, отхвърлям варианта да бъда преотстъпен. Искам да остана в Реал Мадрид. Ако клубът ми даде възможност да играя, ще се опитам да се възползвам от нея. Не мисля за отдаване под наем. Реал Мадрид ме привлече и идвам, за да играя тук.

Кристиано Роналдо, Месут Йозил, Гути… Искам да бъда легенда като тях и идвам с тази цел. Да, говорих с Йозил, той ми е като брат. Той ми каза, че това е най-големият клуб в света. Карло Анчелоти ми се обади и ми каза, че иска да ме види на живо. Също така ми каза къде ще ме позиционира. Има много разговори. Що се отнася до спомените ми за Реал Мадрид, сещам се за финалите в Шампионска лига, които гледах с моите приятели.

Къде бих отишъл под наем? Отново казвам, че много отбори проявиха интерес към мен, но тук ме увериха, че ще играя. Свърши се, наем в друг тим не влиза в моите планове", категоричен бе Гюлер по време на първата си пресконференция с Реал Мадрид.

Следете всички трансфери през лятото със SportLive.bg!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички