Гуардиола: Ливърпул ще е шампион и в Испания, Германия и Италия


Гуардиола: Ливърпул ще е шампион и в Испания, Германия и Италия
Снимка: Getty Images/Guliver

3092 0

Мениджърът на Манчестър Сити Хосеп Гуардиола отново говори за своя конкурент във Висшата лига - Ливърпул. Мърсисайдци са уверени лидери в класирането, с 16 точки преднина пред "гражданите", и Гуардиола смята, че "червените" ще станат шампиони на Англия в края на сезона.

"Очевидно, Ливърпул ще спечели Висшата лига, но те биха станали шампиони в Испания, Италия и Германия. Те биха станали шампиони навсякъде, след като постигнаха 22 победи и 1 равенство в 23 кръга. В Испания с тези точки, които има сега Манчестър Сити, щяхме да изоставаме с няколко точки от лидера. Ситуацията в Германия и Италия е аналогична", коментира Гуардиола, цитиран от Sky Sports".

"Ливърпул е просто фантастичен, феноменален, зашеметяващ. Трябва да приемем това и да извлечем нужното от този урок", допълни испанският специалист. А защо според бившия футболист на Арсенал Пол Мърсън, Юрген Клоп е по-добър треньор от Гуардиола вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички