Грубиянската проява на Меси, заради която бе изгонен във финала за Суперкупата на Испания - удар с юмрук по главата (ВИДЕО)


Грубиянската проява на Меси, заради която бе изгонен във финала за Суперкупата на Испания - удар с юмрук по главата (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images/Guliver

10784 0

Мегазвездата на Барселона Лионел Меси успя да се възстанови от своята контузия и да вземе участие във важния за своя отбор финал за Суперкупата на Испания срещу Атлетик Билбао, злощастно загубен от "блаугранас" с 2:3.

Аржентинецът обаче не бе достатъчен за каталунците, за да вдигнат първи трофей за 2021 година и под ръководството на Роналд Куман. Нещо повече - Меси бе изгонен с директен червен картон за първи път с екипа на Барселона.

Това се случи във второто продължение към самия край на двубоя. Меси бе видимо издразнен от развитието, от резултата, както и от факта, че играчите на Атлетик Билбао постоянно бавеха играта, лежейки по терена. Това обаче не го оправдава, тъй като с боксьорски прийом удари с юмрук по главата противников футболист.

Съдията не забеляза това, но след като му бе съобщено, той прегледа ситуацията с ВАР и нямаше как да не покаже директен червен картон на суперзвездата. Голямо наказание грози аржентинеца, като в Испания се спекулира с такова от 3-4 мача. Вижте случилото се във видеото по-долу.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички