Атлетико Мадрид и Челси в пряк спор за звездата на Брайтън


Атлетико Мадрид и Челси в пряк спор за звездата на Брайтън
Снимка: Getty Images

2569 0

Атлетико Мадрид ще се бори с Челси за подписа на звездата на Брайтън – Леандро Тросар, твърдят медиите в Англия. 27-годишният белгиец впечатлява с игрите си за „чайките“ през този сезон, като има пет гола и две асистенции в 9 мача от Висшата лига.

Настоящият контракт на Тросар с Брайтън изтича в каря на този сезон, а отборът му може да го загуби за много малко пари, ако той не реши да парафира нов договор.

Според The Mirror голяма надпревара има от испанския Атлетико, както и от английския Челси. Тросар наниза хеттрик в мача на своя тим при визитата на Ливърпул, завършила 3:3, след което от „Уанда Метрополитано“ директно са се свързали с антуража на играча.

Идеята на мадридчани е офанзивният футболист да заиграе в испанската столица от новия сезон без пари, но Челси е склонен да плати сума за Тросар през януари и да си го гарантира предварително.

„Трудно е да се каже какво ще стане с него в този момент. Всичко зависи от развоя на събитията. Смятам, че той се чувства добре тук и всички знаем колко е ценен за Брайтън“, пък каза мениджърът Роберто Де Дзерби след загубата от Брентфорд.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички