Гризман: Искам да бъда важна част от Барселона


Гризман: Искам да бъда важна част от Барселона
Снимка: Getty Images/Gulliver

1063 0

Нападателят на Барселона Антоан Гризман иска да постигне много успехи на „Камп Ноу“. Французинът получи доста критики в дебютния си сезон за каталунците, но амбициите му за успех остават.

„Искам да бъда важна част от отбора на и извън терена, като се наслаждавам на футбола и помагам на съотборниците си да спечелят всеки мач“, заяви Гризман пред клубната телевизия на Барселона. Нападателят коментира паузата в Ла лига и завръщането на мачовете от първенството на Испания. „Мисля, че паузата ми се отрази добре. Имах възможност да си почина. Мисля, че станаха 5 години, откакто не съм имал почивка като тази, тъй че психически и физически ми се отрази добре. Имах възможност да прекарам време със семейството си, с децата си и сега съм готов да започна отново.“

Гризман е доволен и че съотборникът му Луис Суарес се възстанови от контузия в коляното и ще бъде на разположение на Барса при подновяването на шампионата. „Луис е нашият номер 9, голмайстор, който може да направи разликата в големите мачове заедно с Лионел Меси. Липсваше ни през последните няколко мача преди паузата. Наистина сме щастливи да имаме отново на разположение играч като него и смятам, че той ще ни помогне от самото начало“, заяви световният шампион от 2018-та година.

А ето къде иска да завърши кариерата си Антоан Гризман.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички