Готово е: Обявяват Килиан Мбапе в Реал Мадрид съвсем скоро, представянето му ще бъде грандиозно!


Готово е: Обявяват Килиан Мбапе в Реал Мадрид съвсем скоро, представянето му ще бъде грандиозно!
Снимка: Getty Images

1742 0

Макар Реал Мадрид и Килиан Мбапе да не признават за договорен трансфер помежду им, вече започват да изплуват доста неща около сделката. Сериозният испански спортен сайт "Релево" предава, че до 1-2 дни след финала за Шампионска лига "белия балет" ще обяви официално преминаването на мегазвездата на "Бернабеу".

Предстои едно от най-епичните представяния на играч в историята на футбола!

Ръководството на Реал е преценило, че може да разконцентрира играчите, ако сподели за трансфера преди ключовия мач. Не се знае обаче за точната дата на официалното представяне на Мбапе. В началото на юни той вече ще бъде на лагер сбора на Франция преди Евро 2024, "петлите" имат и две контроли, а в същото време стадионът на Реал няма и много свободни дати за събитието, защото на 8-ми юни аржентинският рапър Дуки ще изнесе концерт там, а подготовката за него ще стартира поне 3-4 дни преди това.

Килиан Мбапе

Заради всичко това презентацията най-вероятно ще се проведе в края на юли, преди предсезонното турне на "кралете" в САЩ. Възможно е обаче, ако Франция стигне минимум до полуфинал, представянето да бъде отложено дори за август, защото Мбапе ще се нуждае от по-дълга почивка след тежкия сезон. 

Още: "Унищожи ме": Кроос призна, че трудно е понесъл сълзите на децата си в сбогуването с Реал

Едно е сигурно - това ще бъде една от най-епичните презентации на нов футболист в историята на най-великата игра. Замислени са страхотни светлинни ефекти и много изненади за публиката - с две думи, невероятно зрелище. Планът е представянето да надмине по посещаемост тези на Диего Армандо Марадона в Наполи (1984 г., 80 000 души) и Кристиано Роналдо в Реал (2009-та, 85 000). 

Килиан Мбапе си тръгва от ПСЖ с високо вдигната глава, обясни защо все още не признава за Реал Мадрид

На прощаване: ПСЖ спечели Купата на Франция, но Килиан Мбапе не успя да се разпише! (ВИДЕО)

В навечерието на последния мач на Мбапе за ПСЖ: Във Франция разкриха за тежки упреци и обвинения

Мбапе си е купил дом в Мадрид, отказал се да е съсед с Роналдо и Белингам

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички