Мбапе си е купил дом в Мадрид, отказал се да е съсед с Роналдо и Белингам


Мбапе си е купил дом в Мадрид, отказал се да е съсед с Роналдо и Белингам
Снимка: Getty Images

4309 0

Нападателят Килиан Мбапе, който скоро трябва да стане футболист на Реал Мадрид, е взел решение къде в испанската столица да се установи. Френският национал и семейството му са решили да не търсят жилище под наем, а да си купят имот в Мадрид, пише "La Razon".

Килиан брои 18 милиона за мадридски дом

Бившата звезда на ПСЖ си е купил имот в елитния район "Ла Моралеха" срещу 18 милиона евро. Негови съседи там ще бъдат легендата на Реал - Серхио Рамос и съпругата му Пилар Рубио и холивудската звезда Ричард Гиър. Трите имения образуват така наречен "Златен триъгълник".

Звездата ще живее до семейството на Рамос и Пилар Рубио

Защо е избрал този имот?

Мбапе е обмислял да се установи в по-гъстонаселения район "Ла Финка" и да бъде съсед на Джуд Белингам и Кристиано Роналдо. Той обаче се е отказал от идеята, тъй като от "Ла Моралеха" до базата на Реал Мадрид може да се стигне много по-бързо, приблизително за 15 минути.

В същия район са живели семейство Бекъм. Те се настаняват там през 2005 година, след като купуват къща за 3 милиона паунда, а 10 години по-късно я продават срещу 4,2 млн. Наскоро майката на Мбапе намекна за трансфер в Реал Мадрид. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички