"Горди от загубата": Барселона със странно твърдение след отпадането от Реал Мадрид (ВИДЕО)


"Горди от загубата": Барселона със странно твърдение след отпадането от Реал Мадрид (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

2464 0

Барселона постепенно започва да стабилизира представянето си с новия старши треньор Шави и да показва по-добра игра. Най-пресният и красноречив пример бе на полуфинала за Суперкупата на Испания срещу кръвния съперник Реал Мадрид.

Двата отбора сътвориха зрелищно голово шоу с продължения и четири гола в редовното време (+ още един в продълженията), въпреки че на хартия Реал бе големият фаворит и тимът във форма - лидерът в испанската Ла Лига.

При малко по-добро стечение на обстоятелствата - каталунците можеха да спечелят и да се класират за финала на Суперкупата. Привържениците на отбора също останаха много доволни от това, което видяха. Те обаче се възмутиха от друга постъпка на клуба - след мача.

"Горди и в загубата" - така официалният канал на Барселона озаглави видеото с ключовите моменти от мача срещу Реал Мадрид. Това не се хареса на феновете, тъй като въпреки добрата игра на тима, отбор от такъв калибър никога не би трябвало да прави такива изказвания.

Още повече, че поражението идва срещу кръвния съперник Реал Мадрид. Някои в социалните мрежи бяха доста крайни в реакциите си и отправиха думи като... "този клуб е свършен".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички