Голяма звезда и бивш съотборник на Лионел Меси е загатвал, че иска в Интер Маями


Голяма звезда и бивш съотборник на Лионел Меси е загатвал, че иска в Интер Маями
Снимка: Getty Images

2230 0

Очаква се още един бивш съотборник на Лионел Меси от Барселона да се присъедини към Интер Маями. Както е известно, към момента след Лео там отидоха още Жорди Алба, Серхио Бускетс и Луис Суарес. С всеки от тях аржентинецът е в отлични отношения, като това важи особено за уругваеца.

В бъдещето можем да очакваме едва ли не сигурен още един трансфер на бивш играч на каталунците в Интер Маями. Става въпрос за Антоан Гризман. Той не изкара особено успешен период на "Камп Ноу", но при и при двата му престоя в Атлетико Мадрид се представя на ниво.

Скоро да очакваме: Антоан Гризман в Интер Маями

През 2020 година той в прав текст казва, че би играл в американската Мейджър Лийг Сокър (МЛС). Освен това година по-рано признава какъв фен е на Дейвид Бекъм и че е неговият модел за подражание. Несбъдната мечта пък му остава да играе с него.

Още: Да живееш в съседство с Лионел Меси струва 25 млн. долара, бум в цените на имотите

"След Световното в Катар бих играл в МЛС. Не знам в кой точно отбор, но наистина искам да играя там. За мен е цел да приключа кариерата си в САЩ с възможност да играя добре и да съм част от отбор, който се бори за шампионската титла" - гласи едното му изказване.

Антоан Гризман вдига победоносно ръка

"Този халф беше истински поп звезда на футбола. Чрез външния му вид и маниерите той проби и в света на рекламата. Той е абсолютният ми модел на подражение. Той е единственият, за когото бих дал всичко, за да играя с него" - пък гласи другото.

Именно заради Бекъм Гризман играе с фланелка с дълъг ръкав. Както е известно - именно Бекъм бе основната причина за Лионел да се озове в МЛС. Междувременно дори се появи информация, че Меси е звънял на бивш играч на Манчестър Юнайтед, защото го иска в Интер Маями.

Семейство Бекъм засрами това на Лионел Меси при най-богатите футболни двойки, Роналдо е втори

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички