Героят Винисиус призна за свои грешки с намек към играчите на Барселона: Не съм светец!


Героят Винисиус призна за свои грешки с намек към играчите на Барселона: Не съм светец!
Снимка: Getty Images

4290 0

Реал Мадрид изигра отличен мач срещу Барселона, завършил с победа от 4:1, която им осигури Суперкупата на Испания. В големия герой за "белия балет" се превърна Винисиус, който реализира хеттрик срещу каталунците. Два от головете бяха реализирани само за 9 минути, а те показаха, че бразилецът се възстановява отлично след контузията.

"Много съм доволен от титлата, головете и играта, която изиграхме. Искам да благодаря на физиотерапевта у дома. На физиотерапевтите и лекарите в Мадрид. На моите съотборници и треньора и на треньорския щаб, който ми даде увереността да постигна най-добрата си версия. Въпреки че все още не съм там, защото съм изиграл само три мача", сподели нападателят след двубоя.

Винисиус с емоционално признание - работи, за да се подобри

Винисиус бе големият герой за Реал Мадрид

Още: Реал Мадрид остава хегемон! Със Супекупата предизвика земетръс в Барселона (ВИДЕО + ГАЛЕРИЯ)

"Треньорът е винаги там, за да ми помогне. Искам да стана по-добър човек. Готов съм да направя всичко, за да спечеля. Знам, че ядосвам другите, а и моите съотборници. Много съм тъжен. Всеки иска да се бие с мен, защото всеки знае, че това ще се появи в пресата. Винисиус е направил това или онова... Опитвам се да бъда спокоен и концентриран върху играта, за да мога да направя най-доброто за моите съотборници. Не съм светец. Говоря твърде много и правя дрибъли, които не трябва да се правят. Но съм тук, за да се подобря и да задам пример за децата. Треньорът и съотборниците ми ме учат какво трябва да правя", добави емоционалният Винисиус.

Роналдо и Мбапе - отново "присъстваха"

Относно това, че отпразнува първия гол като Кристиано Роналдо. "Празникът е за Кристиано, който е моят идол. Народът на Арабия винаги има голяма привързаност към мен. Много съм развълнуван за отбора, да играеш срещу Барселона не е лесно и да спечелиш с 4-1 е много трудно. Играхме страхотен мач. Почти перфектен. Единственото, което не ни бе нужно бе голът на Левандовски".

Дори и след триумфа не бе подмината темата за Килиан Мбапе, на което Винисиус отговори: "Трябва да говорите с президента за трансфера. Имаме 25 играчи, които са готови да направят най-доброто за този клуб. Ще празнуваме, но днес ще се върнем в Мадрид и ще мислим за Купата". А Барселона отново бе сериозно разтърсен, като в клуба ще търсят много отговори, ако искат да защитят титлата в Ла Лига.

Още: Безапелационни Реал Мадрид и Винисиус: Барса се сгромоляса, "кралете" отново сложиха короната (ВИДЕО)

Десетки хиляди фенове на Реал Мадрид си спомниха за Кристиано Роналдо в 7' (ВИДЕО)

3 от 3! Невероятен Винисиус заши хеттрик на Барса от дузпа: Имаше ли такава? (ВИДЕО)

Левандовски с феноменален гол във втори пореден финал срещу Реал Мадрид (ВИДЕО)

"Siu"! 2 гола за 10 минути: Винисиус нокаутира Барселона и отпразнува в стил "Роналдо" (ВИДЕО)

Кристиано Роналдо може да изгледа Реал Мадрид - Барселона на живо

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички