Героят Торес: Ден за наслада!


Героят Торес: Ден за наслада!

1728 0

Нападателят на Атлетико (Мадрид) Фернандо Торес остана много доволен от представянето си срещу Реал Мадрид, след като вкара 2 гола, а неговият тим завърши 2:2 срещу европейския шампион и с общ резултат 4:2 изхвърли носителя на Купата на Краля от надпреварата.

Беше хубав ден, ден за наслада", сподели 30-годишният нападател веднага след дуела на "Сантиаго Бернабеу", в който беше обявен и за най-добър в мача.

"Доволни сме. Ранният гол ни помогна да изиграем мача, който искахме. Мисля, че не страдахме прекалено много. Не бяхме на ръба на отпадането, а това е трудно на "Бернабеу".

На "Бернабеу" вкарваш един, но може да ти вкарат четири. Доволен съм заради хората, които дойдоха, доволен съм от първите си голове след завръщането, а и че вкарах на стадион, на който не бях вкарвал", с усмивка каза испанският стрелец, който похвали и партньора си в нападение Антоан Гризман, който му даде две асистенции срещу Реал. 

"Трябва да оставим Гризман да се развива. Може да е много важен за Атлети. Ще му помогна с всичко, което мога", закани се Торес.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички