Анчелоти: Атлетико е най-сериозният ни опонент


Анчелоти: Атлетико е най-сериозният ни опонент

1621 0

Старши-треньорът на Реал Мадрид Карло Анчелоти изрази увереност, че неговият отбор може да се справи с наглед непосилната задача да отстрани Атлетико (Мадрид) за Купата на Краля.

Утре вечер "белия балет" излиза на "Сантяго Бернабеу" в мач реванш от осминафиналите, след като испанският шампион записа чиста победа с 2:0 над носителя на Купата, с което постави под въпрос неговото царуване, слагайки край на серията от 10 поредни победи на Роналдо и компания.

Въпреки категоричния за "дюшекчиите" аванс Анчелоти остава оптимист и е категоричен, че със силни 90 минути Реал ще стигне до победа, която ще класира отбора напред.

"Знаем как трябва да играем срещу Атлетико. Трябва да имаме интензивност в играта през всичките 90 минути, но и да запазим хладнокръвие. Имаме 90 минути на разположение, така че няма защо да избързваме и да предприемаме припряни действия", коментира Анчелоти на днешната пресконференция.

"Трябва да има скорост, натиск, висока преса. Изправяме се срещу най-добре подредения отбор в защита в света и пасовете ни трябва да са безупречни. Двубоят ще бъде равностоен и трябва да дадем най-доброто от себе си.

За съдиите не искам да говоря. Ние не правим така, защото това никъде няма да ни отведе. В съблекалнята обсъждаме само това, което трябва да направим, за да спечелим мача.

Атлетико е най-тежкият съперник, който имаме. Не смятам само аз така - всички в Европа смятат така. Мисля, че феновете ще успеят да ни помогнат в мача. Първо, това е дерби и е важно за тях, а и мисля, че ще застанат още по-силно зад нас след тежкия резултат в първия мач.

Атмосферата ще бъде страхотна и ние сме амбицирани да покажем най-доброто и да се класираме на четвъртфинал", категоричен берше Анчелоти.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички