Гарет Бейл най-накрая проговори за мощните освирквания, които го посрещат в Мадрид


Гарет Бейл най-накрая проговори за мощните освирквания, които го посрещат в Мадрид
Снимка: Guliver/GettyImages

2091 0

Гарет Бейл може и да беше с ключова роля за спечелването на две от последните 4 триумфа в Шампионска лига, но уелсецът не успя да се опази от контузии и да покаже най-доброто от себе си в продължителен период от време. Взискателната публика на Реал Мадрид оценява стореното от Бейл, но в същото време никога не се е свенила да му демонстрира с поведението си, че изисква повече. 

В последните седмици обаче критиките към уелсеца са убийсвени, а освиркванията - по-мощни от всякога. Причината се крие във факта, че нападателят позира с флаг на Уелс, на който беше изписано "Уелс. Голф. Мадрид. В този ред". И, докато Бейл твърди, че това е насочено към постоянните слухове в медиите за неговото поведение и неговите приоритети, феновете изобщо не го оправдават и го освиркват почти всеки път при досег с топката. Това обаче не го смущава така, както е било при първия случай, когато е бил освиркан на "Бернабеу". 

"Най-първият път, когато чух освиркванията, бях в шок и много изненадан. Наистина не знаех как да реагирам. Но с годините вече знаеш как да се справиш. Сега просто вдигам рамене. Всъщност най-доброто място да бъдеш освиркан е "Бернабеу и, ако не се представяш добре, е нормално. Разбирам го", сподели Бейл в интервю за "BT Sport". 

"Трябва да продължа да работя усилено и да покажа на феновете на какво съм способен. По този начин освиркванията спират и продължаваш с кариерата си, както става винаги", философски обясни уелският ас. Феновете обаче едва ли скоро ще му простят, а освен това наскоро показаха ясно какво мислят за Бейл (вижте подробности в този материал)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички