Недопустимо: Бейл се изгаври с Реал Мадрид и с легенда на клуба (СНИМКИ)

Звездата на Реал Мадрид Гарет Бейл за пореден път си навлече гнева на клуба и ръководството. Това се случи след двубоя на националния му отбор Уелс срещу Унгария, спечелен с 2:0, благодарение на което "драконите" си осигуриха участие на Евро 2020.

30-годишният атакуващ футболист се изгаври с "белия балет", както и с думите на тяхна легенда (Предраг Миятович), която преди време заяви, че за Бейл приоритетите са "Уелс, голф и чак на трето място Реал Мадрид". Именно това бе изписано върху националния флаг на Уелс.

Гарет Бейл е по-развълнуван, когато играе за Уелс, отколкото за Реал Мадрид

Гарет Бейл призна, че се чувства по-развълнуван, когато играе за уелския национален отбор, отколкото за Реал Мадрид. Атакуващият играч бе повикан...

Гарет Бейл се снима с този флаг, във видимо приповдигнато настроение, а на него бе допълнено изрично: "В този ред", сякаш, за да подчертае мнението му за "кралския клуб". Ответна реакция от Реал Мадрид все още не е последвала.

А какъв безценен съвет, който се оказа ключът за успеха на Уелс, даде Бейл към младите играчи преди съдбоносния двубой срещу Унгария - вижте в този материал на SportLive.

Още по темата

Please select answer!