Галатасарай следи ситуацията с Барселона и Мемфис Депай


Галатасарай следи ситуацията с Барселона и Мемфис Депай
Снимка: Getty Images

1188 0

Турският гранд Галатасарай проявява сериозен интерес към Мемфис Депай от Барселона и ще опита да го привлече през зимния трансферен прозорец, съобщава авторитетното издание "SPORT".

Според информацията управата на каталунците е готова да пусне нидерландския национал в друг отбор срещу символична сума. На самия него му бе казано, че Шави няма да разчита на услугите му, но Депай така и не успя да си намери нов отбор през летния трансферен прозорец.

Депай има договор, който изтича през лятото на 2023-а година, а Барса иска да види представянето му на Световното първенство по футбол през тази зима, за да вземе решение за бъдещето му. Добро представяне с "лалетата" може, разбира се, да повиши интереса към играча от други потенциални кандидати преди зимния прозорец.

Може да се каже, че престоят на Депай в Барселона не е от най-успешните. Футболистът акостира на "Камп Ноу" през лятото на 2021 година. Той тръгна доста добре при бившия мениджър Роналд Куман, но откакто Шави "пое волана" нидерландецът не получава много шансове за изява.

Определено пред каталунците има много работа относно казуса Депай, в същото време обаче управата на тима умува дали си заслужава да бъде привлечен ас на Валенсия за заместник на Серхио Бускетс.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички