Тема на деня: Ще продължи ли пропадането на Барселона?


Тема на деня: Ще продължи ли пропадането на Барселона?
Снимка: Getty Images

1911 0

Барселона може и да започна убедително сезона, като до преди паузата за мачове на национални отбори ситуацията изглеждаше страхотна. Оттогава насам обаче "блаугранас" имат само 2 победи (с по 1:0 в Ла Лига), а през миналата седмица претърпяха два поредни краха - самоубийствено 3:3 срещу Интер в Шампионска лига и плашещо рутинна загуба с 1:3 от Реал Мадрид в "Ел Класико". 

Шави и компания трябва час по-скоро да променят ситуацията на "Камп Ноу", тъй като рискуват само за месец сезонът да изгуби значение. Проблемът за доскорошния лидер в Ла Лига обаче е фактът, че и предстоящият мач на тима няма да е никак лек. 

Всичко за един от най-новите български букмейкъри онлайн

Новото тежко предизвикателство за Барселона 

В междинния кръг в Ла Лига Барселона посреща Виляреал - един от най-стабилните отбори в Испания през настоящия сезон. Според Sesame.bg, каталунците са абсолютен фаворит в срещата, като компанията предлага коефициент от 1.55 за успех на Роберт Левандвски и компания. 

Равенството между двата отбора е оценено на 4.75, докато изненадваща победа за Виляреал - 5.75. 

Традиционно Барселона играе силно срещу "жълтата подводница", като до миналия сезон нямаше поражение в този двубой от 2008 година. Изненадващо през май месец тази година Виляреал спечели на "Камп Ноу" с 2:0. 

Ще се върне ли Левандовски на головия път? 

Срещу Реал Мадрид Лева имаше тежък неделен следобед, след като не успя да се разпише в мача, а и нямаше много възможности, зорко следен от Едер Милитао. През октомври той има 3 попадения, като 2 от тях са срещу Интер (3:3), а едно е при победата над Майорка с 1:0. В последните два мача от Ла Лига полякът е "капо". 

Изглежда обаче очакванията са головата му суша от 180 минути в Испания да приключи. Sesame.bg предлага 1.57 коефициент за гол на поляка, както и 3.20 за първи голмайстор в срещата. 

Да очакваме ли голове на "Камп Ноу" 

Изненадващо или не, Барселона все още няма допуснат гол у дома. След 4 мача каталунците имат 3 победи, 1 равенство и голова разлика 8:0. На другата крайност пък е Виляреал - само 1 победа в 5 мача, но пък с голова разлика 2:2. 

Преди последната победа на Виляреал в Каталуня двата отбора бяха в серия от 6 поредни двубоя с 3 или повече попадения в двете врати. Сега развой "над 2.5 гола" е оценен на 1.55, докато "под 2.5" е с коефициент 2.45. 

В 6 от последните 10 мача между Барса и Виляреал и двата отбора са вкарвали поне по 1 гол в противниковата врата. Същото важи и за мачовете на "Камп Ноу" (6 от 10), но в 3 от последните 4 на легендарния стадион единият отбор така и не се разписа в мача. 

И двата отбора да отбележат гол е с коефициент 1.70, докато липса на гол от поне един от двата отбора е оценена на 2.12. 

*Коефициентите могат да бъдат променени след написването на настоящия материал и да не са актуални! 

Начален бонус спорт от Sesame.bg 

Българският букмейкър е една от най-новите и модерни платформи за онлайн спортни залози, след като компанията реши да навлезе в игралната сфера в интернет, след като в последните 20 години развива успешна верига с наземни казина. 

Бидейки един от "новите играчи" в сферата, Sesame.bg предлага и интересен стартов бонус за спорт в размер на 100% до 250 лева (подробности за началния бонус спорт на Sesame - тук!). 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички