Френки де Йонг е заявил, че иска в Барса и пред тях, и пред Юнайтед


Френки де Йонг е заявил, че иска в Барса и пред тях, и пред Юнайтед
Снимка: Getty Images

2734 0

Полузащитникът на Барселона Френки де Йонг не желае да напусне клуба и да премине в Манчестър Юнайтед. Желанието на нидерландеца е да продължи да играе при каталунците, твърди Diario Sport.

Халфът е обявил желанието си пред представители и на двата клуба. Футболистът е недоволен, че всички настояват той да напусне Барселона, където се чувства добре. 

Де Йонг беше силно желана и скъпа покупка на "Камп ноу", но това лято трансферът му е необходим за клуба. От неговата продажба зависят няколко входящи трансфера на "блаугранас". Освен това, според условията на договора му с клуба, през четвъртата му година при каталунците заплатата му трябва да се увеличи значително.

В момента обаче Барселона е все така в лошо финансово положение и със сериозни дългове и не може да си позволи да изпълни собствените си условия, обещани на играча. Според слуховете каталунците са близо до сделка с Юнайтед за 65 милиона евро и различни бонуси. А ето коя е най-актуалната трансферна цел на Юнайтед.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички