Манчестър Юнайтед отново иска Юри Тилеманс от Лестър


Манчестър Юнайтед отново иска Юри Тилеманс от Лестър
Снимка: Getty Images

1596 0

Манчестър Юнайтед отново има интерес в това да закупи халфа Юри Тилеманс от Лестър Сити. 25-годишният белгиец впечатлява за „лисиците“, откакто играе на „Кинг Пауър“, а през миналия сезон вкара седм пъти и подаде за пет попадения в 49 мача от всички турнири.

Контрактът на опорния халф с Лестър изтича през лятото на 2023-а година и той все по-често е спряган за напускане поради факта, че иска да играе в Шампионска лига.

Арсенал също има интерес към белгийския национал, но „артилеристите“ наскоро закупиха Фабио Виейра от Порто и сякаш решиха казусите си в тази зона на терена.

Според The Times, Тилеманс е сериозен вариант за Ман Юнайтед, като лично мениджърът на отбора Ерик тен Хаг иска да вземе юношата на Андерлехт. „Червените дяволи“ обезателно ще искат подсилване на тази позиция, като се твърди, че може да бъде взет и Френки де Йонг от Барселона.

Това е факт, след като Пол Пгба и Неманя Матич напуснаха „Олд Трафорд“ през лятото и там ще трябва запълване на пропуските.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички