Неразказната история: Тоти опитал да пребие омразания си треньор в Рома


Неразказната история: Тоти опитал да пребие омразания си треньор в Рома
Снимка: Gulliver/GettyImages

3227 0

Франческо Тоти най-накрая представи дългоочакваната си автобиография, а безспорно един от най-очакваните моменти в нея е свързан с бившия треньор на Рома Лучано Спалети. Двамата бяха в изключително тежки взаимоотношения и, въпреки че пред медиите Тоти спазваше добрия тон, то наставникът често критикуваше капитана и любимец на фенове.

В книгата си обаче Принца разкрива любопитни моменти от престоя на Спалети на "Олимпико", а от книгата беше презентиран момент от съблекалнята на "вълците". Това се случва след равенството 3:3 срещу Аталанта, когато Тоти се отчита с асистенция и гол, влизайки от резервната скамейка.

 

"Когато и последният футболист влезе в съблекалнята, Спалети затвори вратата зад себе си, блъскайки я. Тогава започна да крещи. Моето шкафче беше в близост до изхода, до това на Даниеле Де Роси и Алесандро Флоренци. Не обърнах внимание на неочакваното мълчание. Когато вдигнах главата си нагоре, видях лицето на Спалети на сантиметри от моето: “Достатъчно, писна ми от теб, искаш да командваш, но просто трябва да напуснеш. Приключих с теб", разказва Тоти.

"Всичко това беше извикано на висок глас. Това беше последният разговор между мен и Спалети. Загубих разсъдъка си и четирима трябваше да ни разделят един от друг. Това беше моментът, в който нашите отношения приключиха. След това Спалети се успокои и отиде в залата за пресконференции. Там каза, че въпреки моите голове заслугата за равенството е изцяло на отбора", допълва легендарният световен шампион.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички