Флорентино Перес с незабавна реакция на обвиненията, че е подкупвал съдии


Флорентино Перес с незабавна реакция на обвиненията, че е подкупвал съдии
Снимка: Guliver/GettyImages

1783 0

Реал Мадрид излезе с изявление след коментара на бившия полицейски комисар - Хосе Мануел Вилярехо, по негов адрес. Бившият служител на реда заяви, че президентът на "Кралете" - Флорентино Перес, е подкупвал съдии и го е правил, преди Барселона да започне да го прилага.

"Президентът на ФК Реал Мадрид - Флорентино Перес, нареди незабавно завеждане на съдебно дело срещу бившия комисар Вилярехо за фалшиви обеинения, отправени в ефира на каталунска радиостанция", написаха от Реал на своя сайт.

Президентът на Ла Лига - Хавиер Тебас, също се изказа по този повод. Той запита Вилярехо дали има доказателства за обвиненията си и допълни:

"Той (Вилярехо. б.а) каза, че Перес е недосегаем. Вярвам в това. Въпросът не е, че Вилярехо е казал така, а общественото мнение в тази страна мисли така. И аз мисля така. Рубалкаба беше много приятелски настроен към Флорентино, иначе всичко ме устройва".

Тебас визира испанския политик Алфредо Перес Рубалкаба, който беше добър приятел на Перес, но почина през 2019 година. А ето защо Перес не присъства на мартенското Ел Класико, играло се на "Камп ноу".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички