Феран Торес уверен: Мога да се конкурирам с Мбапе и Холанд


Феран Торес уверен: Мога да се конкурирам с Мбапе и Холанд
Снимка: Getty Images

1379 0

Нападателят на Барселона Феран Торес показа големи амбиции и самочувствие, въпреки критиките към него заради непростимите му пропуски в няколко от последните мачове на своя тим. Испанецът заяви, че никога не се е съмнявал в решението си да напусне Манчестър Сити.

"Мога ли да стана новата суперзвезда, както Мбапе и Холанд? По силите ми е да си съпернича с тях. Знам, че мога да постигна много", заяви младият футболист, цитиран от "Mundo Deportivo".

"Барселона е най-добрият клуб в света. Мечтаех да играя тук. Когато разбрах, че Шави е лично заинтересуван от трансфера ми, не ми остана никакво съмнение", допълва Торес.

Испанският национал премина на "Камп ноу" от Сити през януари. Каталунците ще платят 55 милиона евро за правата му. За времето, в което играе за Барселона, Торес е вкарал 2 гола и е дал 2 асистенции в 7 мача. А ето как тези дни Феран и още осмина негови съотборници впечатлиха Шави.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички